Våre spisesteder og produksjonsavdelinger

Enten du har lyst på en kopp kaffe og et wienerbrød, eller magen rumler etter middag, finner du våre spisesteder rundt omkring på St. Olavs Hospital og tilknyttede helseinstitusjoner. Velkommen til oss for en god matbit og en pause fra arbeidsdagen !

Utenom våre spisesteder består Mat og Café av 4 produksjonsavdelinger. I tillegg har vi eget grovkjøkken og oppvask. Mat og Café har ansvar for innkjøp, lager og markedsføring som gjelder vår virksomhet.

Vi driver også kjøkken / kantiner uteom Øya området.

Leie av Kantiner er gratis om det bestilles mat via Mat og Café.
Leie av kantiner med mat fra andre er ikke tillatt.

Kundesenter på tlf. 06750 kontaktes for reservasjon av lokale og bestilling av mat fra Mat og Cafe.



Cafe AHL

Plassert i 1 etg. AHL. Med 145 sitteplasser.

Vi kan tilby:

  • Påsmurte baguetter
  • En rikholdig salatbar
  • Varm lunsjrett
  • Vaffel/svele/kaker
  • Varm og kald drikke       

Velkommen til ett smakelig måltid!    

For utleie:

Bordbestilling til ca. 30 personer i åpningstiden, for lunsj og møtemat, større selskaper etter kl. 13.00.

Kundesenteret på tlf: 67500 7 06750 kontaktes for reservasjon av lokale og bestilling av mat fra Mat & Cafe.

Tlf Cafe AHL (728) 27147

Åpent:
Mandag - fredag 08.00 -18.00 

Lørdag - søndag 09.00-17.00

 


 

Labb-Inn, vår kantine i Laboratoriesenteret:

Kantina er plassert i første etage og har ca 244 sitteplasser og vil ha et variert kantinetilbud.

Vi har åpent mandag - fredag mellom klokken 08.00 - 14.00.

Velkommen!

 

Lokalene er lyse og trivelige, vi håper at vårt personell bidrar til at dere som vil komme til å benytte dette spisestedet blir fornøyd.

Vi kan tilby Lunchretter som f. eks;

  • Baguetter og andre spennende brødvarer
  • Smakfull salatbar
  • Wraps
  • Kaker
  • Wokmeny
  • Velkommen til et godt måltid i våre trivelige lokaler i Laboratoriesenteret !

For utleie:

  • Ledige plasser etter kl 13.00 mandag-fredag.
  • Servise til ca 100 personer (kopper, glass middagsservise og lignende).
  • Reservasjon av bord for 10-30 personer i åpningstiden er mulig om det gis beskjed i god tid.

Klikk her for viktig informasjon om leie av Labb-Inn!

Kundesenter på tlf. 06750 kontaktes for reservasjon av lokale og bestilling av mat fra Mat og Cafe.

 

 

Nevrokantina

Du finner oss i 1.etg i Nevrosenteret.

Vår åpningtid på hverdager er mellom klokken 09.00. - 14.00.

Vi har ca 120-125 sitteplasser.

Vårt telefonnummer er 72 57 61 38

 

Vi kan tilby:

  • Grillmeny / varm lunsj
  • En rikholdig salatbar
  • Nybakte brød / Sveler
  • Påsmurte baguetter
  • Varme og kalde drikker
  • Kaker

Spør oss hvis de ønsker noe i forbindelse med spesialkoster.

Velkommen til et godt måltid i en lys og trivelig kantine her på Nevrosenteret.

For utleie:

  • Bordbestilling til ca. 25 - 30 pers.i åpningstiden for lunsj og møtemat.
  • Større selskaper etter kl. 13.00

Kundesenter på tlf. 06750 kontaktes for reservasjon av lokale og bestilling av mat fra Mat og Cafe.

 

Cafe Gastro

Du finner oss i Gastro sør, 1 etg.

Våre åpningstider: Mandag - Torsdag 09.00-17.00, Fredag 09.00-14.30

I perioden 22.06-16.08.09 er åpningstiden 09.00-14.00.

Vi har ca. 100 sitteplasser.

 

Vi har ca. 100 sitteplasser.

Vi kan tilby:

  • En rikholdig salatbar
  • Dagens lunsj
  • Varm og kald drikke
  • Nystekte påsmurte brødvarer
  • Dagens middag
  • Vafler
  • Kaffe og kaker

Bordbestilling til ca. 25 - 30 pers. i åpningstiden for lunsj og møtemat.

Større selskaper etter kl. 13.00.

Velkommen til oss!

Kundesenter på tlf. 06750 kontaktes for reservasjon av lokale og bestilling av mat fra Mat og Cafe.

Cafe Bevegelse

Vi kan tilby:

  • En rikholdig salatbar
  • Dagens lunsj
  • Varm og kald drikke
  • Nystekte påsmurte brødvarer
  • Vafler
  • Kaffe og kaker
  • Velkommen til et smakelig måltid!

For utleie:

  • Det kan reserveres bord til 5-10 personer i åpningstiden.
  • Etter kl 13 kan det reserveres bord til 30 stk.
  • Etter kl 14 kan det reserveres bord til 52 stk.

Kundesenter på tlf. 06750 kontaktes for reservasjon av lokale og bestilling av mat fra Mat og Cafe.

Åpningstid: 08.00-13.00 alle hverdager.
Vi har 52 sitteplasser
Tlf. Cafe Bevegelse: 72826005

 

Kantina Kvinne-barn

Velkommen til vår lyse og trivelige kantine på Kvinne / Barn senteret!

Våre åpningstider er:

Mandag - fredag 08.00 - 18.00.
Lørdag - søndag 09.00 - 17.00.

Reservasjon av bord for 10-20 personer i åpningstiden er mulig om det gis beskjed i god tid.

 

Vi kan tilby:
  • En innholdsrik salatbar
  • Masse gode påsmurte brødvarer
  • Varm lunsj mellom kl. 11.00-15.00
  • Dagens middag mellom kl. 15.00-18.00
  • Dagens suppe
  • Varm og kald drikke
  • Meieriprodukter
  • Sveler og kaker

Vi hjelper deg så godt vi kan om du har behov for spesialkost!

Vi kan nås på telefon 72 57 47 50.

Velkommen!

Kundesenter på tlf. 06750 kontaktes for reservasjon av lokale og bestilling av mat fra Mat og Cafe.

For utleie: Glassburet kan benyttes!

Reservasjon av bord for 10-20 personer i åpningstiden er mulig om det gis beskjed i god tid

 

Koldtkjøkken og cateringavdeling

Lekker

og rimelig selskapsmat fra Trondheims største kjøkken!

Vi driver med cartering til interne og eksterne kunder.

Egen fargerik Cateringbrosjyre deles ut på forespørsel.

Åpningstiden ved Cateringavdelingen er 07.00-15.30.

Vi tar gjerne i mot bestilling på Catering. Egen fargerik Cateringbrosjyre deles ut på forespørsel.

Klikk her for mer informasjon om catering!

Kundesenter på tlf. 06750 kontaktes for reservasjon av lokale og bestilling av mat fra Mat og Cafe.

 

Vi kan friste med:

  • Snitter
  • Påsmurte baguetter
  • Møtemat
  • Frukt
  • Tapas
  • Koldtbord
  • Varm og kald drikke

VELBEKOMME!

Varmtkjøkken

 

Vi har ansvaret for 
frokostens havresuppe, middagsmat (hovedrett, grønnsaker, dessert) alternativ 1 og alternativ 2 som serveres ved St. Olavs Hospital, St. Elisabeth, Haukåsen, Mukvoll og Psykiatrien i Sør Trøndelag.

Vi ordner også senaften suppe.

Vi lager også middagsmat og lunch mat til våre spisesteder.

Egen menyplan finnes på vårt nettsted.

Vår åpningstid er fra klokken 07.00. - 17.00., alle dager året rundt.

Diettkjøkken

 

Vi har ansvaret for alle spesialkostene og ønskekostene som serveres ved St. Olavs Hospital, St. Elisabeth, Haukåsen, Munkvoll og Psykiatrien i Sør Trøndelag.

Vår åpningstid er fra klokken 07.00. - 16.00., alle dager året rundt.

Orkdal Sanitets Sykehus, OSS

Kjøkken og Kantine; OSS i mellom

 

Orkdal Sanitets Sykehus` kjøkken og kantine driftes fra St. Olavs driftsservice, Mat og Café.

Kjøkkenet ligger i underetagen i "1950 - fløya". I 2000 - 2001 ble det investert 11 millionner kroner i nytt/gammelt kjøkken. Lokalene fremstår idag som topp moderne, med et personell som gjør sitt ytterste for å imøtekommer sykehusets "kundegrupper". Kjøkkenet produseres alle måltidene for OSS`brukere. Kjøkkenet har sentraloppvask.

Maten transporteres av portørene fra hovedkjøkkenet til postkjøkkene, hvor avdelingspersonalet porsjonerer ut maten til pasientene. 

I sykehusets kantine tilbys"en rimelig lunchrett, slatbar, et rikholdig utvalg av smørbrød og koldtanretnionger. Dagens middag tilbys alle ansatte og besøkende.
Kantinas åpningstid er for tiden fra klokken 08.30 - 13.30. Utenom åpningstidtilbys det mat fra smørbrødautomat. Automaten er plaseert i kantina.

Klikk i denne tekstlinjen og du finner litt mere informasjon om vår Kantine på OSS